Thursday, February 17, 2011

habis licin kena cukur,kesian!

baru kau tahu....perempuan tu kaki cukur....huhuhu!!!sorry,dah terlambat bro....dari hari tu aku dah agak,nak bagitahu macam x patut pulak..Nanti kau kata akuni busybody..lagi haru kalau kau tuduh aku jelez kat kau pasal kau dapat awek cun tahap model pakaian dalam.Bila dah jadi macamni baru kau cari aku.Setakat nak mengadu ok lah.Tapi aku cuma boleh dengar jer.Apa?????Duit dalam bank kering..Adoi...kau kan banyak duit...beratus2 ribu!!Itulah dulu masa kau belum dapat duit jual tanah tu..kau cuma kawan aku yg biasa2 jer..kita makan roti canai kat mamak.Kita jalan2 window shoping kat pasar malam...tapi bila kau dah kaya,jual tanah arwah mak kau...terus jadi jutawan segera.dekat sejuta kau dapat...Kau tek pernah call aku lagi.Aku pun takut nak call kau.Takut kau ingat aku nak pow kau pulak.Takper....aku biarkan kau menikmati kemewahan sepenuhnya....happy kan.Satu hari kau kenalkan aku dengan awek baru kau.Bukan aku nak cakap...tapi kalau nak buat perbandingan dgn kau macam beauty n the beast...tapi aku harap sangat kau jumpa pompuan yg mmg ikhlas nak kawan ngan kau.Dari penglihatan mata hati aku,macam ada something jer pompuan tu...kau ajak dia dok borak kat mamak pun muka dia cam cacing kepanasan,nak minum kopi pun kat hotel 5 bintang...nak gi beli kasut pun ajak gi kat shoping complex yg mahal2...x mainlah takat jusco atau pakson...adoi...Aku tengok kau layan semua kehendak dia.Kau belikan dia bb baru,kau belikan macam2 untuk dia.Hari2 kau berkepit.Kau x ingat nak bekerja lagi.Bro...gunung kinabalu pun kalau hari2 kau tarah...rata beb....halusss gitu....Akhirnya,bila kau dah jadi lelaki 'biasa'.Perempuan cantik tu pun tinggalkan kau...bye2..tinggallah kau terkontang kanting...sikit duit pun xder.konon nak buat modal meniaga...tapi duitnya ntah kemana....biar apa pun,aku harap kau jadikanlah kejadian ini sebahagian dari pengajaran...Lain kali kalau kau jual tanah lagi...jgn lupakan aku tau....kalau x nak belikan aku bb baru pun...belikan aku beg LV jadilah...huhuhu..
(kisah benar..yang diceritakan oleh kawan kepada kawan aku..terpaksa ditokok tambah untuk menyedapkan lagi jalan ceritanya..hehe)



kat sini aku ader sikit tip yang nak aku kongsikan dgn korang..macammana korang nak tahu yg pompuan tu pisau cukur...
a)Pompuan tu x suka dgn kawan2 kau
b)nak lepak tempat best2 jer
c)mengada2/gewdik lebih dr biasa(merengek2 mintak belikan sesuatu)
d)asik tanya kat kau...U sayang kat I tak????(sajer nak mengenalah tu)
e)dah teranglah dia asik pow kau jer..mintak beli macam2 benda...

Sebenarnya ada bnyak lagi tip how to know yg awek tu kaki kikis..tapi percayalah!! x selamat pun kalau dia buat macam tu,hari ni dia dapat sesuatu,esok lusa dia akan kehilangan lebih banyak dari apa yg dia ambik....DAN......ini lagi hebat,tapi lain kali aku cerita ok..pasal lelaki yg suka pow pompuan...jgn tak percaya!!!! pernah terjadi pada aku...dalam diam,dalam x sedar...duit aku terbang kat poket dia....hangit!!!!..hati2 tau...jgn jadi mangsa ok....Salam sayang...muahhhhhh!!!!!!   

8 comments:

naim said...

dah kena dah..!penyamun dgn penyagat baik kita ni..berfikir sebelum buat..

ladyzamea said...

naim:boley x kita kenakan syarat...sapa yg mintak putus.. kena bayo/pulangkan smula apa2 yg dah kita bg...huhuu!!!!

sang kelembai said...

huhu..
nasihat yg berguna..
biarkan ia terjun bersama labu2nya..
kihkihkhi

ladyzamea said...

sang kelembai:kalau dia terjun ngan labu dia xperlah jugak...buatnya labu kita pun di hangkotnya..mmg x hingat!!!hehehe...

MrS KeNey said...

lari tajuk ckit..eh, cuba ko tgk pesal nuffnang aku tk jadik2 ek..puas dh menggodek tp menjadik2..camne ko buat terus ok je? tolong ajorrr....

ladyzamea said...

mrs keney:aku dah anto kat pm fb ko..huhu..aku pun main redah jer..bnyak lg yg aku x th, contoh mcmmana nak tag org kat blog ni...nnti kita ajo mngajo yer..huhu

MrS KeNey said...

aku tk on9 fb lagi..dah hi2 bye2..sebab apa tu, rahsia rumahtangga..;) mehlah ajo kt sini..puas aku godek..

ladyzamea said...

mrs keney: ok..cuba ko gi tengok kat jiran tetangga ladyzamea.ko pegi kat blog tutorial untuk blog>aku bnyak belajo kat situ..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...