Sunday, May 8, 2011

alangkah bestnya hari ibu!



ini kek yg anak2 paksa aku buat sempena hari ibu...aku suruh diaorg beli untuk aku..tp en.suami x setuju...katanya nak MAMA buat jugak...apalah nasib,sudahlah hari ibu,ibu ni jugaklah 
kena baking....tak aci!!!!!!
tapi happy sangat bila anak2 ucap selamat hari ibu n kiss pipi aku...thank u.....!!!








dan tadi en.suami ajak aku kua dating...Wow!!!! sangat terperanjat,sampai nak lompat2 atas katil..
kalau nak th en.suami ni spesis yg sangat susah mahu tinggalkan anak2..kalau kita org keluar mesti bawak abang dan adik...tak pernah ader peluang nak berdua2 an...tapi hari ini..
sangat bahagia!!!!
nasib ada anak buah yg baik hati jagakan anak2 aku....en.suami belanja makan,past tu kita pergi tengok wayang..best jugak filem fast 5 ni...tp oleh krn ramai benar manusia...
kita org dapat tengok 2 baris dr depan....cer bayangkan...huhuhu...sampai skrg leher aku masih tegang!!
heee...heee..hee..tp berbaloi-baloi....







balik umah..anak2 dah terkam....tima kaseh pada en.suami dan cik epah
yg sudi merialisasikan hari ibu aku pada thn ini...yey!!!!


harap...ibu2 di luar sana turut bergembira pada hari ini...
terima kasih kerana kewujudan hari ibu..


dan.......selamat hari ibu pd semua ibu2 dan bakal ibu...i love u mom!!!!


   

9 comments:

Cheritera Chenta said...

kak..kek buat sendiri ke tu...wah..,nmpk sedap...pos le sini sket..hikhik

selamat hari ibu kak!!

Cheritera Chenta said...

kak..kek buat sendiri ke tu...wah..,nmpk sedap...pos le sini sket..hikhik

selamat hari ibu kak!!

ladyzamea said...

huhu...kek coklat nestum tu dah selamat dlm perut dek oi...

selamat hari ibu pd smua ibu2 juga...heeee

= d = said...

sedap nye cake..!!
:)

atie said...

happy mother's day...best mom ever...salam ziarah..

Nila Haji Salihuddin said...

Happy mothers day ladyzamea!!!!wow!!bestnyer hubby celebrate n g dating ngan u....saya hubby keje x dpt g dating...huhuuuu
anyway kek tu nampak sedap sangat...

IdaNurFieyda said...

akak..sdp nye kek..favourite ida tu kek coklat tu..pos la utk ida sepotong..hehehe..
tgh plan nak g tgk wyg cite fast 5 jgk ni..
selamat hari ibu kak zam..

MrS KeNey said...

canteknya kek! klu aku syg nk makan wehhhh....

ladyzamea said...

yayang kalau pasal makan...
hilang rasa syg.huhu..
kira cam rakus + x der perasaan pasal tu makin gebu ni..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...