Friday, March 18, 2011

sabar jerlah!!!




tadi bukan main semangat lg
   Aku ingat bila dh sampai rumah(baru pulang dr kg).
Ingat nak tido dlm sejam dua..pastu dah plan nak 
story mory pasal kebest san yg terlampau kat kg
aku tu...pic2 yg aku ambik pun dah ready nak di tayang
dengan bangganya..huhuhu

TAPI....
yang buat migraine aku naik mendadak ialah
kesengalan berokband aku hari ni..
jarang2 dia buat hal,hari ni dia buat ragam pulak.
Agaknya hujan2 macam ni dia pun jadi lemau...

OLEH kerana nak mengaplot satu pic pun memakan 
masa berejam(kalau masak rendang pun dah boleh makan-bak kata en.suami)kuhkuh..
Terpaksalah aku simpan jap semangat berkobar2 aku nak story mory...

Takpe.....esok masih ada...
Harap2 esok idea yg aku nak cerita ni masih lekat kat otak....
nak menaip pun dah malas....tak bersemangat dah..heheeee

Kita buat taik mata jerlah...ujan2 ni mmg sedaplah sangat melengkar2 like ular sawa..
nak2 perut tengah kenyang...cik abang dok cuit2 pun dah tak sedar..huhu
..........selamat berfantasi............... 



    

2 comments:

Kakzakie said...

Kakak pulak kalau kat rumah mengalamai masalah sama sebaliknya kat ofis senang pulak. Tapi masa kerja kena tunggulah masa senang kan baru boleh loading.....

sekamar rindu said...

salam....

sabar je lahhh..:)))..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...