Wednesday, July 13, 2011

lap sawang dan kutip cendawan yg banyak kat my blog...







bukan sengaja nak biar cendawan dan sawang melekat kat blog tercinta ni...Tapi disebabkan masalah teknikal mental membuatkan jejari seolah kejang untuk membuka blog sendiri....Namun hari ini dalam sejarah,ku gagahkan diri dgn menampalkan wajah x sedar diri yang besar gedabak.....nah!!! hambik kau....Macamlah ada orang yang rindu kat muka x sedar diri aku ni....hehehe...




Apapun..tunggu n3 aku seterusnya...Banyak cerita nak di kongsi ni..hehehe....Sebelom tu aku tinggalkan korang dgn wajah tak hingat aku tu..layan sampai muntah!!!!...





P/s:tetap sewel macam dulu.....

3 comments:

Fikri Rais said...

huhu.. ingatkan kena tahan lokap join BERSIH dah. huhu.. welcome back lady !! :)

Should I or Should I Not

AliaJustea said...

HAHAH.. banyak ke kak cendawan2 yang dah tumbuh ?

ladyzamea said...

fikri:sy join dr jauh jer...heheh



alia:masak tumis cendawan hari ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...