Sunday, April 10, 2011

gara2 cerita koboi


Malam tadi bukan main lagi aku.
Melayan movie koboi kat tv2..memang syok cerita tu(bite the bullet)..
Sampai tak sedar jam dah tunjuk pukul 2 pagi...Tengok abang2 koboi naik kuda..Layan abisss....
Tetiba cam berangan pulak aku yg naik kuda tu....(konon2 cam awek abang koboilah)terover sudah!!

+
+
+
Dan disebabkan keghairahan aku melayan citer koboi malam tadi,
maka teramatlah berat bijik mata aku skrg ni(tp masih sempat taip n3)huhu...  
Ingat nak sambung tido..lagipun anak2 semua dah selamat makan,mandi dan lain2..Nak ajak diaorg keluar pun cuaca tak berapa mengizinkan..kejap panas,kejap mcm nak ujan.... 
+
+
+
Oklah..oleh kerana mood koboi tu masih lagi menebal kat sanubari aku ni,maka sebelom aku buat taik mata...aku tinggalkan korang dgn sedikit sedutan dr cerita 'bite the bullet' ni...
kalau yg ader pop cone tu silalah kunyah...tak der popcone pun x per,kunyah jerlah apa2 yg ader....
Ok...happy sunday n...ye......hah!!!!!!.

 

3 comments:

Cheritera Chenta said...

wah kak..semangat eh tgk cite koboi..semlm tdo awal sb kje pg.sedey kan ahad pon kje.uhuk~

IdaNurFieyda said...

wahh..xsangka akak minat tgk cite koboi..tp kan..kdg2 best jgk melayan cite koboi nih..hehe..

ladyzamea said...

sebenarnya x berapa minat..tp
bila dh tengok cam best pulak..
hehe...


kebetulan mata x ngantuk time tu..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...